© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Kategori: Brands

Denne kategori beskriver kort omkring vores brands som Taymar og OEK.


Pris Regulering – & mindre stigninger grundet Covid19

Råvaremangel og logistikudfordringer har sat sit præg på vores sortiment, i løbet af den generelle nedluknings periode i Europa/ Asien – men gælder ikke alle vores produkter – se mere nedenfor

 

Kære kunde

Vi mærker nu konsekvenserne af skiftende nedlukninger, strandede fragtskibe og den generelle mangel på fx metal, træ og akryl.

Vores sortimentet i JL Gruppen & displayshop står faktisk stærkere end nogensinde med et stort udvalg af tyske og engelske producerede brochureholdere, butiksskilte, gadeskilte, Menutavler og anden butiks & displayudstyr i topkvalitet, dog er enkelte varer fortsat udsolgt. Dette skyldes ganske enkelt pausen i produktionen, og at visse råvarer fortsat mangler tilsat lidt sommerferie.

Meldingen fra Vores fabrikker & producenter er, at de forventer en normalisering af dette i Q4 2021. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til situationen eller specifikke produkter.

Prisjusteringer for første gang siden 2012
Meldingen fra flere af vores mangeårige leverandører er desuden, at der må forventes en generel prisjustering som følge af situationen verden rundt, der er præget af fragt-forsinkelser, råvaremangel og ophobning af containere i havne. Dette påvirker desværre også priserne hos JL Gruppen & displayshop, hvor vi for første gang siden 2012 må foretage en prisjustering på mellem 5-10% på størstedelen af vores faste sortimentet.

Taymar har været fremsynede
Én af vores leverandører – Taymar  ( som vi har haft eneret på at sælge i Norden siden 1985 ) har grundet den forestående Brexit været fremsynede og har allerede inden Covid19 rustet sig til forandringerne. Det betyder, at mange af Taymar brochureholder produkter fortsat er til at få fat i. Så for ikke kun at dele kedelige nyheder har vi sat den populære Taymar brochureholder 161-C110 til salg til den velkendte 2020-pris – tilbuddet gælder resten af 2021 (se nedenfor).

Med venlig hilsen

Morten Bech Køster
Salgschef, JL Gruppen & displayshop

Tlf: 39 18 19 17
Email: info@displayshop.dk

 

 

 

TILBUD & Super Pris på Ap210 menuholder

Nu kun kr. 28,- ex. moms pr. stk.

I denne periode kører vi kampagne pris på dette produkt for at ALLE kan være med på et super kvalitets Menuholder display af top karakter der holder papiret lukket og fast, nem at rengøre og mega funktionelt.
Stort set samme pris NU – som de bukkede acryl “konkurrenter” som slet ikke når denne Taymar top produkt til sokkeholderne.

Taymar® A4 Display Skrå
Menukortholder A4, L-Stand, højformat – Super sprøjtestøbt kvalitet, frontplade der holder papir helt fast så det ikke glider ud
plads på front til logo – sikker stand på flad overflade.

Findes også i A5 format – vare nr. 172-AP150

Materiale: Transparent sprøjtestøbt miljø-venlig polystyren.
Mål: H:338mm B:220
Antal stk pr karton: 60 stk
Kartonvægt: 22 kg

Sort Plastic Skilt fremstillet af genbrugs plast

 

 

 

Taymar brochureholder – klar information i tidsløst design

Sprøjtestøbt miljø venligt Polysteren EU produceret.

Klassisk & tidsløs Brochureholdere / informations display / Infoholder fra UK Taymar.
JL Gruppen & Displayshop.dk / Displayshop.se har været ENE forhandler af Taymar i Danmark siden 1984.

Tal brochureholder & displays med vores kundeservice de har samlet mere end 35 års erfaring i salgsdisplays.

 

Taymar brochureholdere

All time Classique brochure holdere i A4, = C230 fra Taymar UK.

pris fra kr.27,50 pr. stk.

brochureholder

Bord display med base af træ & top i acryl

Nordisk look – flot design, praktisk at benytte – og får budskabet ud !

Fås i A4 – A5 – A6 Dansk design af JL Gruppen, giver et flot nordisk look/design.

Nemt at udskifte – tydeligt display af dit budskab/pris – Information.

køb online på displayshop – eller kontakt vores salgsafdeling ved større kvanti/ ordre.

træ display

Brochureholdere & brochure holder

Hvem Ønsker du som leverandør af dine brochure & info holdere …?? et nystartet firma der svigter på leveringen efter de har banket prisen urealistisk i bund..? Eller et velrenomeret firma fra 1984 – som har forsynet stort set samtlige virksomheder i Danmark – Norge & Sverige i mere end 35 år ?? – Jeg tror valget er åbenlyst, har du behov for mindre kvanti af TAYMAR brochureholdere så benyt vores online butik www.displayshop.dk / www.displayshop.se, hvor pris og levering er baseret på mindre ordre til nu & her.

Ved Projekt & events – kontakt da vores salgsafdeling for info, råd & vejledning – Og modtag pristilbud på større ordre.
Vi tilbyder Prisgaranti på samtlige TAYMAR produkter i Danmark & Sverige, og garanterer dig top kvalitet og et produkt af sprøjtestøbt polysteren som fremstilles efter EU krav om hensyn til Miljø, dertil kommer at produktet efter endt levetid kan smeltes om til granulat og genbruges da den oprindelige fremstillings polysteren er 100% ren og af top kvalitet.

Vi kan ikke tilbyde verdens billigste løsning – men til gengæld den bedste kvalitet og et produkt med samvittighed, og samlet mere end 35 års virksomheds erfaring indenfor brochureholder / skiltning / infostandere / Alu-snaprammer / Menukorttavler / a-skilte / delikatesseskilte / avis & magasin holdere.

Brochure holdere / informations display

Sprøjtestøbt miljø venligt Polysteren EU produceret.

Klassisk & tidsløs Brochureholdere / informations display / Infoholder fra UK Taymar.
JL Gruppen & Displayshop.dk / Displayshop.se har været ENE forhandler af Taymar i Danmark siden 1984.

Tal brochureholder & displays med vores kundeservice de har samlet mere end 35 års erfaring i salgsdisplays.

 

Klassikeren over dem ALLE – C230 Taymar brochureholder

Siden JL Gruppen startede med at forhandle TAYMAR brochureholdere i Danmark / Norge & Sverige – har C230 Taymar brochureholder bordmodel klart været den mest solgte model.

En ener i en verden af 100 vis af brochuremodeller & stativer – i jern/træ – papir/pap etc, står denne sprøjtestøbte polysteren brochureholder ( miljø venligt udført ) EU produceret ( UK ) og Lagerført i København siden 1984 af JL Gruppen ApS – Displayshop.dk

Stående display – enkeltrum – til A4 format.
Materiale: Transparent sprøjtestøbt miljø-venlig polystyren.
Mål: H:255mm B:228 D:32mm
Antal stk pr karton: 36 stk
Kartonpris pr stk: 27,50 DKK
Kartonvægt: 12 kg

Levering direkte fra eget Lager i København/Denmark.

en klassisk brochureholder fra displayshop.dk

Cliplock vægsystem “skift hurtigt brochureholder alt efter udvalg”

CL-PL46 Vægskinne i polycarbonat 460mm lang. Kan kombineres ved at sætte flere sammen til ønsket længde. Eller sætte dem under hinanden. Den kan bruges med alle ClipLock væg-display samt Taymar-vægdisplay. Skinnen skrues direkte op på væg, og brochure holder monteres med vare nr 206-CLW vægskinne beslag.

Med CLIPLOCK brochureholdere & Cliplock beslag til vægskinne kan du nemt bytte rundt alt efter hvilken størrelse flyers & magasiner du ønsker skal hænge på væggen, skift nemt og hurtigt !
Cliplock er Taymar standard & kvalitet, dog er der sparret på mængden af polycarbonat således at selve vægten & brochureholderen er billigere i produktion – Og dermed også billigere i salgspris.