© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

displayshop.dk


JL Gruppen
har siden 1984 beskæftiget sig med salg af kvalitetsløsninger inden for brochureholdere, brochurekaruseller, menuholdere, salgsdisplays, skilte og POS-materiale. Vi er Danmarks førende udbyder af Taymar-produkter, og tilbyder dag til dag levering fra vores lager på Østerbro – København..

Alt indenfor display materiale & butiksudstyr samt special opgaver for større kæder & firmaer har været hjørnesten/ grundpillerne i virksomheden som har ligget på Østerbro siden 1984.

Først i Frihavnen, siden Skudehavnen og nu Nordhavnen.

Vi har med mere end  35 års erfaring det helt rigtige afsæt til, at vejlede og rådgive inden for køb af Taymar-salgsdisplay og Taymar-brochureholdere.
Vi garanterer den bedste pris og den bedste kvalitet på markedet – JL Gruppen giver prisgaranti på alle Taymar-brochureholdere og Taymar-produkter i Danmark (B2B – EAN).

I samarbejde med nogle af Europas mest specialiserede producenter, har vi blandt andet løst opgaver for mærkevareindustrien og detailhandlen.

webshop – www.displayshop.dk & www.displayshop.se

Taymar fra Displayshop.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>