© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Taymar® A5 Brochureholder – nok den mest solgte displayholder i EU

Taymar® A5 Brochureholder

Fritstående holder til A5 format.
Materiale: Transparent sprøjtestøbt miljø-venlig polystyren.
Mål: H:219mm B:160mm D:32mm
Antal stk pr karton: 80 stk
Hel katon vægt: 17 kg

Brochureholdere

Her på siden finder du et stort standard mål udvalg af forskellige brochureholdere af UK mærket Taymar®. Du finder de forskellige produkter efter størrelse og klassisk standard format. Kan du ikke finde lige præcis det, du leder efter, så kontakt os – måske vi kan hjælpe dig på vej. Som oftest ser vi at kunderne bruge mange penge på lækkert layout, god kvalitet af papir til tryksager & flyers – men glemmer at denne flyer brochureblad/ark skal stå pænt & præsentabelt på en disk, eller hænge beskyttet på væggen tæt på f.eks. den varer som der beskrives. Det er her Taymar & JL gruppen kommer ind og med mere end 40 års erfaring kan præsenterer dig for en løsning der løfter og fremviser netop dit budskab elegant – flot – og med kvalitets løsninger fra UK produceret Polysteren ( optil 80% genbrugs materiale ) Taymar.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>