© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Pris Regulering – & mindre stigninger grundet Covid19

Råvaremangel og logistikudfordringer har sat sit præg på vores sortiment, i løbet af den generelle nedluknings periode i Europa/ Asien – men gælder ikke alle vores produkter – se mere nedenfor

 

Kære kunde

Vi mærker nu konsekvenserne af skiftende nedlukninger, strandede fragtskibe og den generelle mangel på fx metal, træ og akryl.

Vores sortimentet i JL Gruppen & displayshop står faktisk stærkere end nogensinde med et stort udvalg af tyske og engelske producerede brochureholdere, butiksskilte, gadeskilte, Menutavler og anden butiks & displayudstyr i topkvalitet, dog er enkelte varer fortsat udsolgt. Dette skyldes ganske enkelt pausen i produktionen, og at visse råvarer fortsat mangler tilsat lidt sommerferie.

Meldingen fra Vores fabrikker & producenter er, at de forventer en normalisering af dette i Q4 2021. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til situationen eller specifikke produkter.

Prisjusteringer for første gang siden 2012
Meldingen fra flere af vores mangeårige leverandører er desuden, at der må forventes en generel prisjustering som følge af situationen verden rundt, der er præget af fragt-forsinkelser, råvaremangel og ophobning af containere i havne. Dette påvirker desværre også priserne hos JL Gruppen & displayshop, hvor vi for første gang siden 2012 må foretage en prisjustering på mellem 5-10% på størstedelen af vores faste sortimentet.

Taymar har været fremsynede
Én af vores leverandører – Taymar  ( som vi har haft eneret på at sælge i Norden siden 1985 ) har grundet den forestående Brexit været fremsynede og har allerede inden Covid19 rustet sig til forandringerne. Det betyder, at mange af Taymar brochureholder produkter fortsat er til at få fat i. Så for ikke kun at dele kedelige nyheder har vi sat den populære Taymar brochureholder 161-C110 til salg til den velkendte 2020-pris – tilbuddet gælder resten af 2021 (se nedenfor).

Med venlig hilsen

Morten Bech Køster
Salgschef, JL Gruppen & displayshop

Tlf: 39 18 19 17
Email: info@displayshop.dk

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>