© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Brochureholdere fra taymar® – historien om

taymar® brochureholdere

Brochureholdere  er blevet et vigtigt element i dagens markedsføring. Mange virksomheder og reklamebureauer fremstiller flot brochuremateriale, men glemmer, at en forudsætning for produktets succes også afhænger af brochurens præsentation. Alt for ofte oplever man, at komme til en messe eller udstilling, hvor flere bunker materiale blot ligger løst på et bord. En dårlig præsentation som giver en mangel på overskuelighed for kunden. I starten af 1980’erne tog Stephen Taylor i Australien det første skridt til at fremstille en serie brochureholdere og menuholdere baseret på standardformat A4 din – senere markeds-ført under navnet taymar®. Siden blev det til flere og flere formater og mere krævende tekniske løsninger med flere rum bag hinanden.  Med et sådan standardprogram, kan kunderne nemt og hurtigt få  brochureholdere til deres salgsmateriale.  

Brochureholder – varianter

Brochureholdere findes som standard fra visitkortholder til brochure-karrussel.  De er et ’must’ på udstillinger og messer, men også i flere andre sektorer kan de finde anvendelse f.eks. læger, tandlæger, klinikker, biblioteker, kontorer, både i den private og den offentlige sektor.  I detailhandlen anvendes de ofte ved promotion og  produktlancering. Flere typer kan tilpasses flere formater, idet de leveres med løse skillerum, som kunden så kan anvende efter behov. Dette giver stor flexibilitet for den enkelte kunder. Også til de mange små formater som f.eks. 120mm x 120mm findes flere løsninger. Men til stadighed arbejdes der på nye muligheder, så vi forventer også i det kommende år at kunne præsentere nyheder indenfor pos-marketing. Vi er her for at hjælpe vore kunder med at sælge mere.

Køb brochureholdere på Displayshop.dk

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>