© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Skilterammer og prisskilte

Skilterammer og prisskilte anvendes overalt i detailhandlen til vareinformation og prisoplysninger. En af de mest erfarne fabrikker i Europa er Oechsle display systemer, som vi er eneforhandler for i Danmark. Fabrikken har i mere end 30 år fremstillet et enestående stort sortiment i standardformater fra A1 til A6. Hertil kommer et utal af specialformater. Plastrammerne findes som standard i mere end 10 farver foruden Alu-farvet og forkromet. Du kan se sortimentet ved besøg på www.displayshop.dk.

Ved store kvantiter kan alle Ral-farver fremstilles på bestilling. Disse plast skilterammer markerer sig klart i hele supermarkedsektoren, men også hos byggemarkeder, planteskoler, stormagasiner, specialforretninger  eller andre steder, hvor der er behov for en eller anden form for visuel kommunikation.

Disse plastrammer har en profil, hvortil der findes et kæmpe udvalg i tilbehør som kroge, magneter, clips, klemmer og ophængsøjer samt utallige muligheder for anden fastgørelse.

Samme tilbehør passer til en serie kaldet DekoLine. I denne serie er rammerne udformet i et mere elegant og enkelt design med helt ’skarpe’ firkantede hjørner. Disse rammer fås også i A3, A4 og A5 plus som passer i format til materiale, som er lamineret.

Alle skilterammer kan også kombineres med skiltestandere til både gulv, bord, disk, udstilling osv. Større udvalg findes simpelthen ikke.

skilterammer plastrammer

Til de helt små formater A6 til A8 og 1/3 A4 findes serien KLICK-rammer i flere farver og Udformninger. Hertil ligeledes et stort sortiment i tilbehør. 

Woodline  – tekst kommer i, men foto på side 149 0g 159.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>