© JL Gruppen Salg/Display ApS   |   Siden 1984

Telefon: +45 39 18 19 17

Sommer tilbud *

Vi har Købt godt ind og tilbyder NU dette Top kvalitet Gadeskilt til kun kr.1299,-
WindPro Sort Gadeskilt 33mm (G) 70×100 cm Sort Gadeskilt, Takket være en robust, tohjulet plastbase, der skal fyldes med vand eller sand, ideelt egnet til hårde vejrforhold og åbne rum. 33 mm alu snap-frame skåret i gering og med pæne afrundede hjørner. Antirefleks APET frontplader. Skumliste monteret mod indtrængning af vand. Fjedre er specialbehandlet mod rust. Foden er lavet af slagfast plast og kan fyldes med vand eller sand for virkelig god stabilitet. I tilfælde af frost, påfyldes frostvæske. De to hjul, gør det nemt at flytte skiltet. Konstruktionen gør det let og hurtigt at samle.


Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>